Vyrovnanie energií - Er Xain Tang tinktúra z čínskych bylín YaoMedica
Kód: YM104Súvisiaci tovar
Zmes medicinálnej huby reishi a čínskych byliniek je zostavená na princípoch tradičnej čínskej medicíny, podľa ktorej pozitívne pôsobí na vitalitu organizmu....
Zmes medicinálnej huby hericium a čínskych byliniek je zostavená na princípoch tradičnej čínskej medicíny pre odblokovanie energetických zhlukov, ktoré podľa nej predchádzajú...
Shiitake (húževnatec jedlý) je pre svoj vysoký obsah aminokyselín, vitamínov a minerálov nazývaná kráľovnou medzi hubami alebo elixírom života.
Polyporus (trúdnik klobúčkatý) je pomerne vzácna parazitická huba, ktorá svoju silu čerpá z korenia stromov. Je tradičnou súčasťou čínskej medicíny pre svoj vysoký...
Zmes medicinálnej huby Maitake a čínskych byliniek je zostavená na princípoch tradičnej čínskej medicíny, ktorá verí v jej regeneračné a adaptogénne schopnosti.
Zmes medicinálnej huby cordyceps a čínskych byliniek je zostavená na princípoch tradičnej čínskej medicíny. Podľa tej podporuje normálnu funkciu dýchacieho...
Ohňovec je medicinálna huba, ktorá patrí do rodu trúdnikovité. Medzi ostatnými medicínskymi hubami má mimoriadne účinky na harmonizáciu organizmu.
Podrobný popis
Tinktúra VYROVNÁNÍ ENERGIÍ vychádza z receptu tradičnej čínskej medicíny Er Xain Tang.
Hlavné zameranie: Posilnenie obličiek, menopauza.
Účinky podľa čínskej medicíny:
Zahrieva obličku Yang
posilňuje podstatu obličiek
odstraňuje Xu Ren (prázdne teplo/horúčavu) z nedostatočnosti obličiek Yin
dopĺňa Xue (krv)
riadi Ren Mai a Chong Mai (cesta počatia a centrálna cesta)
ideálna zmes pre menopauzu
Zloženie:
voda, alkoholXian Mao - Rhiz. curculiginis - 4,8g
Ba Ji Tian - morinda lékařská, kořen - Rad. morindae - 4,8g
Yin Yang Huo - škornice, nať - Herb. epimedii - 4,8g
Zhi Mu - anemarhena asfodelkovitá, oddenek - Rhiz. anemarrhenae - 9,6g
Huang Bai - korkovník amurský, kůra - Cort. phellodendri - 7,2g
Dang Gui - děhel čínský, kořen - Rad. angelicae sinensis - 7,2g
Ideálne zloženie, maximálna sila a účinnosť
Základom alkoholových tinktúr YaoMedica sú čínske bylinky a huby. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu. Bylinky či huby najprv na špeciálnom stroji podrvíme na veľmi jemný prášok, ďalej ich macerujeme v 50% liehu až jeden mesiac. Macerát každý deň dynamizujeme a hotové tinktúry už nijako neriedime. Čo je veľmi dôležité.
Mechanizmus uvoľňovania účinných látok pri macerácii v 50% alkohole je oveľa intenzívnejší v porovnaní s bylinnými odvarmi či horúcovodnými extraktmi. Pri užívaní tinktúr dochádza k uvoľňovaniu účinných látok už v ústnej dutine, čo prispieva k vyššej účinnosti.
Jednotlivé receptúry YaoMedica tinktúr vychádzajú zo skúseností a overených postupov tradičnej čínskej medicíny, ktorá tu existuje už viac ako 4 000 rokov. Jej pohľad na človeka je celostný. Na telo sa pozerá ako na celok a zároveň ho chápe ako súčasť okolitého prostredia. Rovnováha a harmónia, to je cesta, ako sa vysporiadať s mnohými ťažkosťami, ktoré nám prináša súčasný životný štýl. A to nielen na úrovni fyzického tela, ale aj na úrovni psychickej.
Obsah balenia: 50ml = 1100 kvapiek
Upozornenie : Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Skladujte mimo dosahu detí pri teplote do 25 °C. Neobsahuje žiadne aditíva. Prípadný zákal alebo zrazeniny nie sú na závadu.
Produkty na týchto stránkach sú doplnkami stravy. Nejde o lieky a nie je možné ich za predpísané lieky zamieňať.
Zdravotné tvrdenia o tinktúrach nám zakazuje legislatíva EÚ. Viac informácií o hubách a bylinných zmesiach nájdete vo verejne dostupných zdrojoch a na internete.
Čínska bylinná zmes. podráždenosť, bolesti hlavy, poruchy spánku. Pálenie a bolesti očí. Močové a gynekologické zápaly s pálením. Kožné zápaly, opar.
Tradičná čínska medicína. Pavšehoj (Žen šen) čínsky, koreň. Krvácanie, poúrazové stavy, bolesť, stagnácia krvi a qi
Čínska bylinná zmes na zlé trávenie s nechutenstvom, hnačka, grganie, plnosť v žalúdku po jedle.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.