HERICIUM SUŠENÉ - MycoMedica
Kód: MYC45Súvisiaci tovar

Čínska bylinná zmes na nadúvanie po jedle, hnačka, bolesti brucha, zhoršovanie stresom.

Posilňujúca polievka so zmesou bylín na obnovenie energie po chorobe, pôrode, strese, nadmernej záťaži. Používa sa ako samostatný vývar alebo ako súčasť polievky.
Podrobný popis
Korálovec ježovitý - Hericium
Sušené celé plodnice pre gastronomické využitie
vysoký obsah 1,3/1,6 betaglukánov
najvyššia kvalita
kontrolované pestovanie
ručne zbieraný
Obsah balenia: 100g
Hmotnosť balenia: 100g
Hericium je taktiež veľmi chutný a používa sa do šalátov, polievok, rizota, je vynikajúci ako príloha k masu.
Základná príprava:
Požadované množstvo zalejte horúcou vodou a nechajte 30 minút napučať. Odporučaná doba varenia je 10–15 min.
Testovanie v Agrolabe
Všetka hubová surovina, ktorú používame na výrobu našich hubových produktov, je pred spracovaním testovaná v nemeckom nezávislom laboratóriu Agrolab na viac ako 500 druhov známych ťažkých kovov, pesticídov a človeku nebezpečných mikroorganizmov. Tieto testy sme schopní na vyžiadanie predložiť.
Klasické testy, ktoré vykonáva nemecký Agrolab, sme teraz rozšírili o testovanie na polycyklické aromatické uhľovodíky (PAHs), ktoré majú karcinogénne účinky, môžu ovplyvniť vývoj plodu a majú spojitosť aj s kardiovaskulárnymi chorobami. Viď tu.
Finálna výroba našich produktov prebieha za najprísnejších hygienických podmienok v Českej republike. Na výrobu používame štandardy ISO 9001/2009, certifikované HACCP a systém kvality IFS.

Synergicky pôsobiaca kombinácia hericia, aloe vera, chlorelly a sladkého drievka podporuje podľa tradičnej čínskej medicíny žalúdok.

Kombinácia medicinálnych húb Reishi a čínske liečivky jujuby podporujú spánok a harmonizujú psychiku.

Nápoj zo 17 bylín. Nápoj zo 17 bylín pre vitalitu a podporu organizmus. Udržanie pevného zdravia do vysokého veku.

Chudnutie, metabolizmus, očista organizmu, obličkové kamene, cysty, myómy, celulitída....Čínsky bylinný nápoj s priaznivým účinkom na celý organizmus.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.