Ajurvédska káva Moringa 50 g
Kód: DNM04Súvisiaci tovar

Ajurvédsky čaj na podporu dobrého trávenia. Prispieva k detoxikácii a reguluje žalúdočno črevný systém.
Podrobný popis
Ajurvédska káva Moringa 50 g
Instantná čakanková kávovina obohatená o bylinku Moringa je výbornou náhradou kávy alebo nápoja pre každého. Lahodná chuť Moringy vám naviac spríjemní náladu. Bez kofeínu, lepku, konzervantov, farbív alebo sladidiel.
Spôsob prípravy: 1/4 až 1/2 čajovej lyžičky Vasaky na 1 šálku nápoja – nasypte do šálky a zalejte z 2/3 horúcou vodou. Zvyšnú 1/3 dolejte horúcim (ale nie vriacim) mliekom a podľa chuti doslaďte medom či trstinovým cukrom. Ajurvédsku kávu je možné kombinovať aj s rastlinným mliekom.
Zloženie: Čakanka lekárska (Cichorium intybus) 87,5 g? Moringa olejodarná (Moringa oleifera) výťažok 12,5 g, prírodná kávova aróma, protihrudkujúca látka: oxid kremičitý
Balenie: 50 g
Krajina pôvodu: India

Nervová sústava. Neurologické problémy. Ajurvédska zmes Neuro Gin obsahuje 2 účinné byliny na podporu nervovej sústavy pri všetkých neurologických ochoreniach.

Osteo Plan je ajurvédska zmes bylinných extraktov na podporu funkcie kĺbov a kostí a zlepšenie výživy celého pohybového aparátu.

Podporuje funkciu pečene aj imunitného systému, prispieva tiež k duševnej pohode. Silný extrakt z kurkumínu v 500 mg vegetariánskych kapsuliach.

Nedostatok energie. Únava, omladenie. Vysokoúčinný extrakt z Himalájskeho Múmia v pomere až 6:1. Obsahuje iba čistý extrakt zo Shilajitu, bez akýchkoľvek prídavných látok.

Imunita, vitalita. Prírodné zložky plné antioxidantov na zlepšenie vitality a zvýšenie imunity. Účinná kombinácia ovocia Bhumi Amla, extraktu z hroznových jadierok, amalaki a...

Adaptogén. Antioxidant. Imunita. Giloy pôsobí ako antioxidant, používa sa na podporu imunity a má priaznivý vplyv na pečeň, dýchací systém, močové cesty.

Bylina Kalmegh podporuje imunitný systém, normálnu funkciu dýchacieho systému, trávenie, činnosť pečene a obehovú sústavu. Je silným antioxidantom.

Antioxidant. Cholesterol. Tuky. Gugulipid znižuje tvorbu cholesterolu v pečeni a ako antioxidant zabraňuje oxidácii cholesterolu, čím pôsobí proti ateroskleróze. Používa sa aj...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.